7 päivääRäväkkään ja suorasukaiseen tyyliinsä 7 päivää tarjoaa lukijoilleen viihdettä ja julkkisjuoruja viikoittaisen annoksen.

Kaikki kuumimmat puheenaiheet, kiinnostavimmat julkkikset, tv-ohjelmat ja muu viihteen keskeinen sisältö löytyy 7 päivää -lehdestä. Julkkiksia ja viihdettä rakastavan ihmisen ehdoton suosikki.

Tilaus ja tilaajalahja

Tilaa 7 Päivää, niin saat lehden mukana hienon tilaajalahjan. Katso yläpuolelta paras 7 Päivän tarjous. Tilaus onnistuu myös lahjaksi.

Viihdeuutisia

Lehti esittelee uutuussarjat ja elokuvat sekä ihmiset niiden takana. Se pitää lukijan mukana niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin julkkisten elämän käänteistä, miten maailmantähtien esiintymiset Suomessa sujuvat, kuka on eronnut, kuka julkkisnainen on vuoden upein morsian ja mitä kuluu menneiden vuosien sankareille.

Suomen suurin sosiaalinen viihdemedia

7 päivää -lehden verkkosivu on maan viikkolehtien vilkkain paikka. Siellä nähtävissä videot luettavissa blogit ja viimeisimmät uutiset. Aina käynnissä vilkas keskustelu kaikesta viihteessä.

Puheenaiheet leviävät kautta sosiaalisen median. 1,5 miljoonaa sivulatausta viikossa ei ole väärässä, kaikki käyvät siellä. Seiskasta tarjolla nyt myös sähköinen versio, SuperSeiska -tabletti.

Lukijat tekemässä lehteä

7 päivää -lehden lukijakunta on aktiivinen sisällöntuottaja, siksi lehteä rakastetaankin niin paljon. Kääk -juorupalstalla lukijoiden omia havaintoja julkkisten puuhista, vitsipalstalla ne jutut millä saadaan takuulla naurettua kyyneleet silmäkulmiin.

Unohtamatta terveiset -osiota, jossa tavalliset ihmiset voivat esittää tervehdyksensä lempitähdilleen. Lukijoille tarjolla tähtityttöjä, lemmikkikilpailuita ja jatkuvasti monenlaisia kilpailuita loistavilla tuotepalkinnoilla.

Kerro kokemuksista tai kommentoi


6 − = 4